Ψυχαγωγία

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη καταστρώνει σατανικό σχέδιο με την Ασημίνα – Τι θα κάνουν στη Δρόσω;

Ακούστε το άρθρο

Το σατανικό μυαλό της Μυρσίνης θα καταστρώσει ένα σχέδιο με το οποίο θα συμφωνήσει και η Ασημίνα και θα ανακοινώσει πως είναι έγκυος, θέλοντας έτσι να πάρει το παιδί της Δρόσως όταν γεννηθεί και να το παρουσιάσει σαν δικό της.

Η Μυρσίνη, μαθαίνει πως η Δρόσω περιμένει το παιδί του Νικηφόρου και αποφασίζει να δώσει μία λύση. Προτείνει στη Δρόσω να γεννήσει υπό άκρα μυστικότητα το μωρό και να το δώσει στην Ασημίνα να το μεγαλώσει σαν δικό της.

Η μικρή αδελφή Σταμίρη δέχεται αλλά η Ασημίνα γίνεται έξαλλη μαζί της που αποδέχθηκε το σχέδιο της Μυρσίνης. Η τελευταία, όμως, δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα και κάνει τα πάντα για να πείσει την Ασημίνα πως αυτή είναι η μοναδική λύση εάν θέλει να σώσει τον γάμο της αλλά και την υπόληψη της Δρόσως.

Την επόμενη μέρα, η Ασημίνα βάζει στην άκρη τον εγωισμό της και καθώς γνωρίζει πως η ίδια δεν θα αποκτήσει δικά της παιδιά επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών φέρνοντας μαζί της ένα χαρμόσυνο νέο, που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας. Ανακοινώνει σε όλους πως είναι έγκυος.

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ασημίνας στο σπίτι των Σεβαστών φέρνουν σε όλους χαρά αλλά πιο πολύ στον Δούκα, ο οποίος για χάρη του εγγονιού του είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή με τον Νικηφόρο.

Ο τελευταίος, όμως, είναι σοκαρισμένος που η Ασημίνα προχωράει με το σχέδιο της Μυρσίνης παρά τις αντιρρήσεις του και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Και η Ελένη, όμως, μαθαίνοντας όσα καταστρώνουν η Ασημίνα με την πεθερά της, αντιδρά άσχημα και προσπαθεί να πείσει τις αδελφές της να σταματήσουν αυτό το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν.

Η Δρόσω, όμως, είναι έτοιμη να εξαφανιστεί μέχρι να γεννήσει και η Ασημίνα αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους. Αντίθετα, ο Δούκας χωρίς να γνωρίζει τίποτε από όσα συμβαίνουν πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του. Οι μέρες περνούν και η Μυρσίνη μαζί με την Ασημίνα, έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στη Ρίζω, η οποία είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζουν την αλήθεια. Ετσι, η Ασημίνα και η Μυρσίνη προχωρούν το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης παρά τις αντιρρήσεις της Ελένης, έχοντας άλλον έναν σύμμαχο στο πλευρό τους…

Πηγή: mytv

Όλη η επικαιρότητα