Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Με μάσκες κατά του κορονοϊού στο Διαφάνι – Το μήνυμα των πρωταγωνιστών

Ακούστε το άρθρο

Ο κορονοϊός δεν άφησε αλώβητες τις Άγριες Μέλισσες αφού η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 κατεβάζει ρολά και σταματάει τα γυρίσματά της μαζί με τις υπόλοιπες σειρές του καναλιού.

Ο ΑΝΤ1 είχε δώσει στη δημοσιότητα τις περιλήψεις των νέων επεισοδίων της σειράς που θα έβγαιναν στον αέρα αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού, η σειρά θα προβάλλεται με διπλό επεισόδιο από την αρχή, νωρίτερα από τις 22.15.

Μέσα στο Διαφάνι, ο παπάς του χωριού κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις, ενώ στη φωτογραφία από τα γυρίσματα η Μαρία Κίτσου και η Δανάη Μιχαλάκη φορούν μάσκες.

Έγραψε στη λεζάντα χωρίς να χάνει το χιούμορ του:

“Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας…
Τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” παύουν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, περνούμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαντάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας… Τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” παύουν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, περνούμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαμτάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις… #AgriesMelisses #papagrigoris #diafani #papaselfie #lenio #droso #stamirenes #ant1 #EimasteEna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη savvidakis_kostis (@savvidakis_kostis) στις

via

Όλη η επικαιρότητα