Ηλεία

Άγριος ξυλοδαρμός δύο 23χρονων στην παραλία Κουνουπελίου από 6 άτομα

Ακούστε το άρθρο

Τους… «έσπασαν» στο ξύλο!

Τον άγριο ξυλοδαρμό τους από 6 άτομα κατήγγειλαν την Κυριακή δύο 23χρονοι από την περιοχή της Βουπρασίας, οι οποίοι ενώ βρίσκονταν μέσα στις παλιές εγκαταστάσεις των Λουτρών της Υρμίνης στην παραλία του Κουνουπελίου, δέχτηκαν «επίθεση» επειδή αρνήθηκαν να φύγουν από τον συγκεκριμένο χώρο!

Χθες αργά το απόγευμα οι δύο 23χρονοι επρόκειτο να υποβάλλουν μηνύσεις κατά των 6 ατόμων, αφού μετά την «επίθεση», όπως δήλωσε ο ένας εκ των δύο, νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας, με κακώσεις κυρίως στο πρόσωπο.

Όπως κατήγγειλε και στην εφ. «Πατρίς» ο ένας εκ των δύο 23χρονων Χ.Β., είχαν πάει στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις, όπου τις προηγούμενες μέρες μαζί με τον φίλο του είχαν προβεί σε κάποιες παρεμβάσεις εντός του χώρου, μιας και τον χρησιμοποιούν οι περισσότεροι που επιλέγουν να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία του Κουνουπελίου.

«Ήταν τρομακτικό…»

«Σε αυτό το παλιό κτίριο, όποιος θέλει εδώ και χρόνια μπορεί να φέρει τραπέζι, καρέκλες και γενικά να κάνει έτσι τον χώρο ώστε να περάσει στη σκιά τον χρόνο του. Είπαμε πριν λίγο καιρό με τον φίλο μου να διαμορφώσουμε έναν χώρο κι εμείς μέσα, τον καθαρίσαμε από σκουπίδια και κάπως τον διαμορφώσαμε», είπε ο Χ.Β., ο οποίος συνεχίζοντας αναφέρθηκε στη στιγμή που ο ίδιος και ο φίλος του δέχτηκαν την επίθεση: «Χθες το απόγευμα (σ.σ. την Κυριακή), ήρθαν αυτά τα 6 άτομα, που τα γνωρίζω φατσικά, και μας είπαν να σηκωθούμε να φύγουμε αμέσως γιατί εκείνο το δωμάτιο είναι δικό τους.

Τους είπα, ότι ήταν γεμάτο σκουπίδια και το καθαρίσαμε και το φτιάξαμε και ότι ήταν του κράτους. Πως ήταν δικό τους; Άρχισαν να μας βρίζουν, μας άρπαξαν και κάποιοι μας κράταγαν και οι άλλοι μας χτύπαγαν με μανία. Δεν πίστευα αυτό που μας συνέβαινε. Ήταν τρομακτικό…», είπε ο 23χρονος.

«Δεν είναι σωστό αυτό που έγινε. Δεν το καταλαβαίνω. Δεν πήγαμε στην περιουσία τους. Καθαρίσαμε τον χώρο και ήρθαν με το «έτσι θέλω» να μείνουν αυτοί και να μας διώξουν…», κατέληξε ο Χ.Β.

Όλη η επικαιρότητα