Εκλογές

Α.Καράμπελας: «Οι δημότες αποφασίζουν ελεύθερα και υπεύθυνα»

karabrelas_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» απευθύνθηκε την προεκλογική περίοδο στους ελεύθερα σκεπτόμενους συμπολίτες μας, που έχουν κρίση και άποψη για το συμφέρον του τόπου μας, που πρωταρχικό μέλημά τους είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας.

Οι πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν -και που για μια ακόμη φορά τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους αυτή- δεν οδηγήθηκαν σε μας ακολουθώντας ιδιοτελή κίνητρα. Μας επέλεξαν και ενστερνίστηκαν τις αρχές μας και το πρόγραμμά μας βασιζόμενοι στο κριτήριό τους και μόνο.  Μας επέλεξαν για την ανιδιοτέλεια, την εντιμότητα, τη σοβαρότητα, τη γνώση που συνολικά εξέφραζε το ψηφοδέλτιό μας.

Απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι διαθέτουν πολιτική κρίση και επίγνωση των αναγκών του Δήμου Πύργου. Παράλληλα, διαθέτουν αντίληψη και συνείδηση ώστε να αποφασίσουν ελεύθερα και υπεύθυνα για το τι θα πράξουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Κατά συνέπεια, δεν πρόκειται να υποδείξω σε κανέναν τι πρέπει να ψηφίσει, σεβόμενος απεριόριστα το ελεύθερο φρόνημα, το κριτήριο και την προσωπικότητα του καθενός ψηφοφόρου. Σε αυτήν άλλωστε την επιλογή συμφώνησαν τα μέλη της παράταξής μας.

Η παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν δημιουργήθηκε απλά για να μετάσχει στις εκλογές, αλλά για να δώσει δυναμικούς και διαρκείς αγώνες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και πάντα μαζί με τους πολίτες. Ως εκ τούτου, θα είμαστε πάντα εδώ, στο καθήκον που μας όρισαν οι πολίτες του Δήμου Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα