Ελλάδα

Άκαρπες οι έρευνες για την 17χρονη με τη μητέρα της – Τα τελευταία λόγια της γυναίκας

Ακούστε το άρθρο

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας από την Κατερίνη, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με τη 45χρονη μητέρα της στις 8 Νοεμβρίου.

Η εξαφάνιση των δύο έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης του «Χαμόγελου του παιδιού».

Το κορίτσι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και κυκλοφορεί υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα. Λίγο πριν χαθεί έφυγε για βόλτα με το αυτοκίνητο με την μητέρα της.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά η γιαγιά της 17χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω» είπε η μητέρα της 17χρονης, όπως ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 17χρονης, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της κόρης της. Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας πριν εξαφανιστεί.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της.

Στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα της εξαφάνισης μητέρας και κόρης, ήταν τα γενέθλια της Μαρίας – Ιωάννας. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γιαγιά της 17χρονης υποστήριξε ότι η μητέρα ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι. Η κοπέλα φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονες υποστήριξαν ότι η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη. Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους

Νέα ανακοίνωση για την εξαφάνιση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με νεότερη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Η ασφάλεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης.

via

Όλη η επικαιρότητα