Ηλεία

Ακόμη δύο συλλήψεις εμπλεκόμενων στη σπείρα που ρήμαζε σπίτια και επιχειρήσεις στην Ηλεία

syllhpseis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα δύο άτομα, που εμπλέκονται στην εγκληματική ομάδα που διέπρατε κλοπές σε οικίες και επιχείρηση στην περιοχή της Ηλείας, καθώς και στην Ιερά Μονή Παναγίας Κρεμαστής που συνέβη στις 23 Σεπτεμβρίου, συνέλαβαν την περασμένη Πέμπτη οι αστυνομικοί στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας ενώ σε βάρος των δύο μελών είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς άνδρες ηλικίας 59 και 47 ετών οι οποίοι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα έχουν διαπράξει τουλάχιστο επτά κλοπές σε οικίες και επιχείρηση της Ηλείας, τους τελευταίους πέντε μήνες, σε περιοχές της Αμαλιάδας, Ζαχάρως, Βαρθολομιού και Σκουροχωρίου και μια κλοπή στην Ιερά Μονή Παναγίας Κρεμαστής στο Λάνθι.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των συλληφθέντων είχε σχηματιστεί δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές ενώ για την συγκεκριμένη υπόθεση μέχρι σήμερα έχουν συλληφθεί δέκα άτομα από τα οποία επτά έχουν κριθεί προφυλακιστέα και δύο έχουν αφεθεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.

Να σημειωθεί πως ο 59χρονος και ο 47χρονος που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη στην Κάτω Αχαΐα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα