Ηλεία

Ακόμη ένα περιστατικό βιασμού σοκάρει την Ηλεία – Ανήλικη έζησε τη φρίκη στα χέρια νεαρού σε χωριό του Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Μια καταγγελία βιασμού σε βάρος ανήλικης κοπέλας από χωριό του δήμου Πύργου, εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, συγκεντρώνοντας στοιχεία για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», η ανήλικη, φέρεται να έχει καταγγείλει η ίδια τον βιασμό της από νεαρό άνδρα, με τον οποίο είχε συνάντηση την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, καθώς γνωρίζονταν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η ανήλικη, πήγε βόλτα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε παραλία της περιοχής μαζί με τον νεαρό, όπου φέρονται να ξεκίνησαν ερωτικές περιπτύξεις. Ωστόσο, όπως φέρεται να κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς λίγες ώρες αργότερα, ο νεαρός που ήταν μαζί της την βίασε, καθώς η ίδια δεν ήθελε να προχωρήσει στην ερωτική πράξη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μετά την συνάντηση αυτή και τα όσα συνέβησαν στην παραλία όπου βρίσκονταν ο νεαρός και η ανήλικη, εκείνος την επέστρεψε στο σπίτι της.

Όμως, η κοπέλα, φέρεται να συζήτησε το ζήτημα αυτό με την οικογένειά της περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν λίγες ώρες νωρίτερα με τους γονείς της κοπέλας να μεταβαίνουν στην Αστυνομία, παρουσία και της ίδιας, καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου πλέον εξετάζουν προσεκτικά τα καταγγελλόμενα στην υπόθεση ώστε να διαφανεί τι πραγματικά συνέβη.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό βιασμού, στην Ηλεία, το οποίο γίνεται γνωστό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αμαλιάδα: Σοκάρει ο βιασμός ανήλικης από το θείο της – Την άφησε έγκυο

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

Όλη η επικαιρότητα