Δεύτερη «Λευκή Νύχτα» στον Πύργο: Η νύχτα έγινε μέρα – «Πλημμύρισε» η πόλη και τα καταστήματα (PHOTOS-VIDEO)

Η επιτυχία της 2ης Λευκής Νύχτας ήταν αναμενόμενη…Και δε θ μπορούσε να μην είναι, αφού ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου ξεκίνησε να την προετοιμάζει από τη λήξη της περσινής 1ης Λευκής Νύχτας, έχοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» από τον κόσμο που για μια ακόμα φορά «πλημμύρισε» την πόλη και στήριξε με κάθε τρόπο τη μεγάλη αυτή γιορτή, κάνοντας τις αγορές του και απολαμβάνοντας το φαγητό, τον καφέ και το ποτό του στα καταστήματα της πόλης. Η Μελίνα Ασλανίδου, οι Stavento και οι Émigré «έδωσαν» το ρυθμό στην κεντρική συναυλία της βραδιάς που συγκεντρώσει χιλιάδες κόσμου στην κεντρική πλατεία της πόλης, «σφραγίζοντας» την επιτυχία της βραδιάς.

 

Τη διοργάνωση της 2ης Λευκής Νύχτας είχε αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου με τη στήριξη του Δήμου Πύργου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ήταν αφιερωμένη στους καταναλωτές, οι οποίοι στηρίζουν την τοπική αγορά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η Λευκή Νύχτα γίνεται θεσμός και θα γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη. Αυτό είναι υπόσχεση από τα μέλη του Δ.Σ που το βράδυ του Σαββάτου, ανανέωσαν το ραντεβού με τους συμμετέχοντες για τον Αύγουστο του 2018, με ακόμα περισσότερες δράσεις.

Οι εκδηλώσεις…

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πύργου να κάνει μουσική βόλτα στην πόλη. Για τους μικρούς επισκέπτες της πόλης, οι διοργανωτές είχαν προετοιμάσει τρεις διαφορετικές δράσεις, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τους. Δυο παιδικές εκδηλώσεις με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και παιχνίδια από τον Κλόουν στην οδό 28ης Οκτωβρίου και μια στην Ερμού, έκαναν τα παιδικά πρόσωπα να φωτίσουν από χαρά και χαμόγελα, κάτι όμως που κατάφερε και ο Καραγκιόζης, καθώς έμπλεξε σε μεγάλες….περιπέτειες, που παρουσιάστηκαν στο κοινό στην παράσταση Θεάτρου Σκιών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (ΟΤΕ).

Η μαγική κεντρική εκδήλωση της βραδιάς, ήταν η διπλή συναυλία με τους Stavento και τη Μελίνα Ασλανίδου, οι οποίοι για πρώτη φορά βρέθηκαν στον Πύργο, και ξεσήκωσαν τον κόσμο με παλιές και νέες τους επιτυχίες.


Δείτε φωτογραφίες: 

Διαβάστε περισσότερα στην «εφ. Πατρίς» που κυκλοφορεί…