Events

Ακροβατικοί ελιγμοί με αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Καλαμάτα

akrovatikoi_eligmoi_me_alexiptoto_plagias_stin_kalamata.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη διεθνής συνάντηση ακροβατικών ελιγμών αλεξιπτώτου πλαγιάς (παραπέντ) θα γίνει στην Καλαμάτα αυτό το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Οκτωβρίου από την Αερολέσχη Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Δήμο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πτήσεις και ακροβατικούς ελιγμούς από κορυφαίους Ελληνες αεραθλητές, όπως επίσης και από τους παγκόσμιους πρωταθλητές Richard Gallon από τη Γαλλία και Raul Rodriguez από την Ισπανία.

Οι πτήσεις θα γίνουν και τις δύο μέρες (Σάββατο και Κυριακή) από τις 10 το πρωί έως το απόγευμα, ενώ οι αθλητές θα ξεκινούν από την Ανω Βέργα, από την πίστα που έχει δημιουργηθεί εκεί με τη βοήθεια του Δήμου και θα προσγειώνονται στη παραλία μεταξύ των ξενοδοχείων “Elite” και “Filoxenia”.

Οι αεραθλητές θα μεταφερθούν δωρεάν στην Ανω Βέργα, ενώ και στα 2 σημεία (Ανω Βέργα και Παραλία Καλαμάτας) θα βρίσκονται έμπειροι εκπαιδευτές για τυχόν οδηγίες – συμβουλές. Στη θάλασσα θα βρίσκονται σε ετοιμότητα ταχύπλοα σκάφη με διασώστες.

Επίσης, την Παρασκευή το απόγευμα, θα γίνει σεμινάριο από τους εμπειρότερους Ελληνες εκπαιδευτές, αλλά και από τους παγκόσμιους πρωταθλητές Raul Rodriguez και Richard Gallon και το Σάββατο στις 8.30 μ.μ. έχει προγραμματιστεί η επίσημη τελετή έναρξης, στο “Ipanema”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα