Sexy

Alexis Ren: Παιχνίδια στην άμμο από το πιο «καυτό» κορίτσι της Καλιφόρνια

kaloni.jpg
Ακούστε το άρθρο

Από παραλία σε παραλία πηγαίνει η Αμερικανίδα καλλονή Alexis Ren αφού μετά τη Μύκονο, βρέθηκε στα γαλανά νερά ενός άλλου εξωτικού νησιού, αυτή τη φορά όμως για δουλειά.

Η Ren, ένα από τα ανερχόμενα κορίτσια του μόντελινγκ, φόρεσε τα μικροσκοπικά της μπικίνι και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για γνωστή αμερικανική εταιρεία.

Η Alexis γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνια από γονείς με καταγωγή από Ρωσία και Γερμανία. Από μικρή και για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με το μπαλέτο αλλά αυτό που ήθελε να κάνει ήταν να φωτογραφίζεται ως μοντέλο.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η ξανθιά καλλονή έχει πει ότι λατρεύει τη γυμναστική και πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριό της για γιόγκα, pilates, αεροβική και βάρη. Αγαπάει τους άνετους ανθρώπους και χαρακτηρίζει τον εαυτό της φιλικό, χαρούμενο, κοινωνικό και αυθόρμητο. 

Έχει χαρακτηριστεί και ως ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του Instagram, καθώς καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό από τις παραλίες της Καλιφόρνια και ως γνήσιο παιδί της Καλιφόρνια και του Λος Αντζελες, η Ren τρελαίνεται για τη θάλασσα και καθημερινά επιδίδεται σε διάφορα θαλάσσια σπορ. 

Δείτε την νέα φωτογράφιση της Alexis



Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα