ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειός Επιταλίου – ΑΠΟ Κουρτεσίου 1-0: Λύτρωση στο 82’ με Πρίφτη!

Ακούστε το άρθρο

Έστω και με το φτωχό 1-0, ο Αλφειός Επιταλίου χάρη στο γκολ του Αντώνη Πρίφτη έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΑΠΟΚ και ισοβαθμεί με τη Νίκη Τραγανού στην τέταρτη θέση. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος απείλησαν δυο φορές με τον Μάζη ενώ είχαν και δοκάρι με τον Τριανταφύλλη ενώ το Κουρτέσι στην δική του καλή στιγμή στο 25’, είδε τον Τσάμπρα να απομακρύνει με τη βοήθεια του δοκαριού το σουτ του Τσιχλιά στο 25’. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι με τον Αγριδιώτη αυτή τη φορά και στο 60’ ο Αντωνόπουλος από πλευράς φιλοξενούμενων αστόχησε σε τετ α τετ. Τη λύτρωση τέλικα στον Αλφειό έδωσε στο 82’ ο Πρίφτης ο οποίος με σουτ νίκησε τον Τριχά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Γκουβέρος, Καλαντζής, Πρίφτης, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Μάζης, Αγριδιώτης, Τριανταφύλλης (85΄ Παπανδρέου), Νικολόπουλος, Πεσκελίδης (83΄ Καλομοίρης).

ΑΠΟΚ: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος (60΄ λ.τρ. Γκούσκος), Καραχάλιος, Αλ. Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Αλ. Σπ. Καπώνης, Κυριαζής, Τσιχλιάς, Κόσκορης, Αντωνόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα