ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειός Επιταλίου: Νέος τεχνικός ο Λ. Τζαβάρας!

Ακούστε το άρθρο

Ένας  Αμαλιαδίτης στην καταγωγή, και φυσικά ένα παιδί γέννημα – θρέμμα του Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίο προς τιμήν του βέβαια, ουδέποτε έχει αρνηθεί, ότι παραμένει πάντα στην καρδιά του, είναι και επίσημα από προχθές αργά το βράδυ, ο νέος τεχνικός του Αλφειού  Επιταλίου.

Ο λόγος βέβαια για τον Λύσανδρο Τζαβάρα, ο οποίος  συμφώνησε σε όλα στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της ομάδας στο Επιτάλιο με την διοίκηση του Αλφειού, να αναλάβει την ομάδα μετά την πρόταση που του έγινε (στη θέση του πρόσφατα αποχωρήσαντα, με δική του πρωτοβουλία λόγω έλλειψης χρόνου από αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που προέκυψαν, Κώστα Μπακάλη).

Ο 49χρονος Αμαλιαδίτης προπονητής με μακρά παλιότερη θητεία σε Αστέρα Αμαλιάδας, Χάβαρι, Ολυμπιακό Σαβαλίων, Δάφνη κ.α., αρκετά χρόνια τώρα είναι προπονητής και στις Ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδας, στις οποίες βέβαια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, βγάζοντας παίκτες – ταλέντα.

Χθες το απόγευμα μάλιστα, προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα του Αλφειού, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Αλφειού σε επίσημο αγώνα, την Κυριακή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ζαχάρως στο Επιτάλιο, στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής.

Όλη η επικαιρότητα