ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειός Επιταλίου – Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-2: Νικητής τα Σαβάλια στην «λασπομαχία» του Επιταλίου

Ακούστε το άρθρο

Μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω και της έντονης βροχόπτωσης, πήρε χθες ο Ολυμπιακός Σαβαλίων. Η ομάδα του Γιάννη  Δούμα νίκησε με 2-1 τον Αλφειό στο Επιτάλιο και είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς.

Ο Αλφειός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 4’ με τον Ζούλη, μετά από σέντρα του Χαραλαμπόπουλου.

Όμως στο β’ μέρος τα Σαβάλια μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και αφού ισοφάρισαν στο 60’ με τον Σταυρούλια, που έπιασε την σέντρα σουτ και η μπάλα μετά από λάθος υπολογισμό του Μπίζου κατέληξε στα δίχτυα, στο 62’ πήραν τους τρεις βαθμούς με το δεύτερο τέρμα του Σταυρούλια με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Χοτζάι.

Ο Αλφειός πίεσε κατόπιν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ έχει παράπονα από την διαιτησία, αφού ζήτησε πέναλτι πάνω στο Καλατζή, ενώ του ακυρώθηκε τέρμα του Μπουτσικάκη για φάουλ πάνω στον Κόλλια.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κιτρίνη ο Χοτζάι, σε ένα σημείο όπου το παιχνίδι είχε κριθεί.

Αλφειός Επιταλίου : Μπίζος, Πρίφτης, Καλατζής, Μανέτας, Σεμπέκος, Τερκελέκης, Πεσκελίδης (65’ Στροφύλας), Χαραλαμπόπουλος (77’ Μουλάς), Ζούλης, Νικολόπουλος, Μπουτσικάκης (80’ Πέρρας)

 

Ολυμπιακός Σαβαλίων : Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μαρκόπουλος Μ., Σαβανίδης, Χοτζάι, Γεωργίου (80’ Τσακοπιάκος Δ.), Τσακοπιάκος Κ., Κολτσίδας (76’ Λαμπρόπουλος), Μαρκόπουλος Χ., Σταυρούλιας (87’ Κανάνι), Καλουτάς

Όλη η επικαιρότητα