ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειός Επιταλίου: Παρελθόν ο Κ. Μπακάλης!

Ακούστε το άρθρο

Ξαφνικό  πρόβλημα  προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον ιστορικό Αλφειό Επιταλίου, με τον τεχνικό της ομάδα Κώστα Μπακάλη, όχι βέβαια με  ότι έχει να κάνει με την ομάδα, αλλά με την  υπηρεσία που εργάζεται και το ωράριο αυτής, καθώς  και ένα πρόβλημα υγείας του, με  αποτέλεσμα να δηλώνει  την οριστική του αποχώρησή από την ομάδα! Πράγμα που ξάφνιασε τους διοικούντες του συλλόγου, με αποτέλεσμα να αναζητούν τώρα επειγόντως κάποια λύση!

Όμως για την ώρα τουλάχιστον κάτι τέτοιο  θεωρείται δύσκολο! Πάντως για την ώρα,  την επιμέλεια της ομάδας έχει αναλάβει ο συνεργάτης του  κ. Γιάννης Γκότσης . Καθώς  υπάρχει μπροστά το πολύ κρίσιμο και καθοριστικό ματς στη Ν. Μανωλάδα με την τοπική και ισόβαθμη Δόξα! Όπου ο Αλφειός και πάλι θα έχει απουσίες, καθώς πέρα από αυτές των Τεκερλέκη, Μουλά και Πεσκελίδη, προστέθηκε και ο  Β. Μερτζάνης που τραυματίστηκε στο περασμένο ματς με τον Ενιπέα!

Ενώ σήμερα  θα φανεί αν τελικά μπορέσει να αγωνιστεί από το ξεκίνημα ο Νώντας Αβραμόπουλος , που τόσο πολύ φάνηκε η απουσία του στο ματς με τον Ενιπέα, εξ αιτίας  του τραυματισμού στο α΄ ημίχρονο στο  ματς των Κρεστένων!

Όλη η επικαιρότητα