Lifestyle

Αλοιμόνου εναντίον Βαρδινογιάννη: «Δεν έχω να στεγάσω τα παιδιά μου κι εκείνος….»

Ακούστε το άρθρο

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση τους διαζυγίου για την Τζίνα Αλοιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη… 

Η αλήθεια είναι πως στους δημοσιογραφικούς κύκλους είχε ακουστεί πως υπάρχουν σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού. Μάλιστα, το youweekly.gr, επικοινωνώντας προ λίγων ημερών με στενό πρόσωπο από την πλευρά της ηθοποιού, διέψευσε κατηγορηματικά της είδηση αναφέροντας πως είναι κακόβουλα δημοσιεύματα.. Σήμερα όμως, ήρθε στο φως όλο το παρασκήνιο του επεισοδιακού χωρισμού και τις αποκαλύψεις στο δικαστήριο… Διαβάστε παρακάτω…

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους μετακόμισαν για την Αμερική πριν 2 χρόνια… Μια μετακόμιση που τελείωσε το καλοκαίρι όπου επέστρεψαν και μόνιμα στην Αθήνα και οι φήμες οργίασαν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους… Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση μάλιστα, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, μόλις είχαν επιστρέψει από Αμερική, όπου ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει στο σκάφος τους, να κάνουν διακοπές στο Πόρτο Χέλι… Μόλις τον περασμένο μήνα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε κατ’αποκλειστικότητα την Τζίνα Αλοιμόνου με τα παιδιά της βόλτα σε εμπορικό κέντρο, ανανεωμένη και ευτυχισμένη και τίποτα δεν πρόδιδε την άσχημη οικογενειακή τους κατάσταση..

Ωστόσο, σήμερα στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία καταγγελία φωτιά από την Τζίνα Αλοιμόνου  και σας την παρουσιάζει το Youweekly.gr, εναντίον του Παύλου Βαρδινογιάννη… Είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η ίδια στο δικαστήριο, αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποφάσισε να χωρίσουν… Η Τζίνα Αλοιμόνου, όπως ανέφερε και ο Ελεύθερος τύπος, μόλις επέστρεψε από την Αμερική έκανε κρυφές συναντήσεις με δικηγόρους για να ζητήσει γνώμη για το πως μπορεί να χειριστεί την συγκεκριμένη κατάσταση όσο πιο λεπτά γίνεται… Φυσικά αυτό δεν έμεινε για πολύ κρυφό και το ζευγάρι ήρθε σε οριστική ρήξη! Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε στο δικαστήριο και σας το παρουσιάζω ακριβώς: 

«Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική! Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερικπή. Συγκεκριμένα στο «Κονέκτικατ». Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στον σύζυγο μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να είμαι κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου! Εκείνος δεν το δέχεται και γι’αυτό τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ.. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. 

Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε εκεί, δούλευε στις 5 το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση, και το γνωρίζει, να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου!«, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην αίθουσα του δικαστηρίου…

Όλη η επικαιρότητα