Εκπαίδευση

Αλλαγή προέδρου στο τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ Πύργου – Σφοδρή αντίδραση Δρόσου

tei-pyrgou.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή προέδρου προέκυψε σήμερα Δευτέρα στη διοίκηση του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ Πύργου

Σύμφωνα με απόφαση του μεταβατικού προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Βασίλη Τριανταφύλλου, στη θέση του μέχρι πρότινος προέδρου, καθηγητή Λάμπρου Δρόσου, τοποθετείται για τη φετινή ακαδημαϊκή περίοδο 2015-2016 ο επίκουρος καθηγητής Αθανάσιος Κούτρας, προκάτοχος του κ.Δρόσου στο τμήμα.

Στο τμήμα Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Τουριστικών και Πολιτιστικών Μονάδων (ΔΟΕΤ & ΠΜ) παραμένει η καθηγήτρια Αναστασία Ζαφειροπούλου.

Την απόφαση του κ.Τριανταφύλλου σχολίασε με ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωση ο κ.Δρόσος, κάνοντας λόγο για συνέχιση του καθεστώτος παρανομίας στο τμήμα του Πύργου, με ευθύνη του κ.Τριανταφύλλου, ενώ ανακοίνωσε και την υποψηφιότητά του για την προεδρία του  ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στις επερχόμενες εκλογές.

«Φαίνεται πως το καθεστώς παρανομίας που υπήρχε στον Πύργο επί προηγούμενης θητείας, σύμφωνα πάντα με τα πορίσματα των ΕΔΕ που έχουν γίνει, συνεχίζεται πάλι με παράνομη απόφαση του μεταβατικού, προσωρινού και απερχόμενου προέδρου κ.Τριανταφύλλου και των συνεργατών του, τόσο στον Πύργο όσο και σε άλλα τμήματα των Πατρών και του Μεσολογγίου. Σαφέστατα δεν τηρήθηκε ο νόμος, αλλά τα κριτήρια ήταν πρωτίστως ψηφοθηρικά, εξαργύρωση γραμματίων σε “ημέτερους”. Ως υποψηφιος πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στις επερχόμενες εκλογές, θα είμαι απέναντι σε κάθε σχέδιο διάλυσης του τμήματος από τον μεταβατικό, προσωρινό, απερχόμενο πρόεδρο και των συνεργατών του».


Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Όλη η επικαιρότητα