Ελλάδα

Αλυσοδεμένο πτώμα βρέθηκε στην Ποτίδαια

Ακούστε το άρθρο

Φρίκη με την ανακάλυψη ενός πτώματος άντρα αλυσοδεμένου, το οποίο εντοπίστηκε χθες το απόγευμα κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική. Το πτώμα εντόπισαν διερχόμενοι που ειδοποίησαν την αστυνομία και το λιμεναρχείο.

Οι λιμενικοί που έσπευσαν με σκάφος βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Το πτώμα του άντρα ηλικίας περίπου 55 χρόνων, βρισκόταν σε βάθος 50-60 εκατοστών από την επιφάνεια της θάλασσας και ήταν ορατό από την ακτή.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως το θύμα ήταν αλυσοδεμένο με χοντρές αλυσίδες, ενώ έφερε και τέσσερα λουκέτα, που ήταν κλειδωμένα. Οι δράστες το πέταξαν στο κανάλι που βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας και το άφησαν σε μικρό βάθος, πιθανόν για να εντοπιστεί. Όσο για τις αλυσίδες, ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, το οποίο και θα…αποκρυπτογραφηθεί, όταν αποκαλυφθεί η ταυτότητα του θύματος.

Η σορός μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνει σήμερα νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου του, καθώς και η ταυτότητά του.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα