Ηλεία

Αμαλιάδα: 27χρονη αφαίρεσε χρήματα από ΑΤΜ με κλεμμένη κάρτα

Ακούστε το άρθρο

Θύμα κλοπής έπεσε ένας 88χρονος στην Αμαλιάδα και όπως αποδείχτηκε από την εξιχνίαση της υπόθεσης που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ήλιδας, δράστιδα ήταν μία 27χρονη!

Η 27χρονη εισήλθε στο σπίτι του 88χρονου και κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ από το πορτοφόλι του, ενώ παράλληλα αφαίρεσε και την κάρτα τραπέζης ανάληψης χρημάτων μαζί με το pin!

Στην συνέχεια η γυναίκα μετέβη στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αμαλιάδα και από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων κατάφερε να αποσπάσει με την κάρτα το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε την κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και οι αστυνομικοί, μετά από μεθοδικές κινήσεις και αφού αξιοποίησαν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έδειχναν την γυναίκα να κάνει ανάληψη χρημάτων με την κάρτα, προσήγαγαν την 27χρονη στο Τμήμα. Η νεαρή ομολόγησε την πράξη της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Και εξιχνίαση κλοπής σε οικία

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας προχώρησαν και σε μία ακόμη εξιχνίαση κλοπής, η οποία είχε σημειωθεί πριν από δύο μήνες στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Άγνωστος είχε εισέλθει σε εξοχική κατοικία και είχε αφαιρέσει ένα χορτοκοπτικό, τον οποίο στην συνέχεια πούλησε σε άλλο άτομο.

Ύστερα από έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 30χρονου ημεδαπού, καθώς επίσης και σε βάρος του ατόμου που είχε στην κατοχή του το χορτοκοπτικό για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.

Να σημειωθεί ότι το χορτοκοπτικό βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Όλη η επικαιρότητα