Ηλεία Μουσική

Αμαλιάδα: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Δημακόπουλο – Τίμησαν τον δάσκαλό τους

Ακούστε το άρθρο

Αφιερωμένη στον άνθρωπο, τον δάσκαλο, τον σεμνό και ταλαντούχο μουσικό Δημήτρη Δημακόπουλο, που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή, ήταν αφιερωμένη η βραδιά που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού δήμου Ήλιδας.

Μία βραδιά που διοργανώθηκε από τους μαθητές του, μαθητές όλων των ηλικιών, που εμπνεύστηκαν από το ταλέντο, τις γνώσεις και το ήθος του Δημήτρη Δημακόπουλου και πορεύονται στη ζωή τους έχοντας ως παρακαταθήκη τις δικές του αρχές και την δική του αγάπη για τη μουσική.

Η βραδιά ήταν άκρως συγκινητική και πολλοί ήταν αυτοί που κατέθεσαν στο κοινό την προσωπική τους ιστορία, την προσωπική τους συνεργασία με τον Δημήτρη Δημακόπουλο θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι δεν τον ξεχνούν αλλά θα τιμούν πάντα την μνήμη του.

Παράλληλα, πολλοί μαθητές του έπαιξαν πιάνο και ανάμεσά τους και ο γιος του Θοδωρής, που συγκίνησε το κοινό με τα λόγια που είπε για τον πατέρα του αλλά και με την μουσική του.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν και αρκετά βίντεο με τον Δημήτρη Δημακόπουλο να μιλά για τη μουσική και να παίζει πιάνο.

Όλη η επικαιρότητα