Ηλεία

Αμαλιάδα: Αθόρυβη και ουσιαστική στήριξη από την πρόεδρο του Συλλόγου NEVE ROMA

Ακούστε το άρθρο

Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, μεθοδικά και στοχευμένα, η πρόεδρος του Συλλόγου NEVE ROMA κα Βασιλική Δημητρίου, βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους της συνοικίας Παπακαυκά στην Αμαλιάδα και αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Ανάμεσα σε δράσεις και παρεμβάσεις η κα Δημητρίου προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση, προκειμένου να συμβάλλει στην παροχή βοήθειας σε ανθρώπους της συνοικίας που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.

Η κα Δημητρίου το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας συναντήθηκε με τον υπεύθυνο των καταστημάτων AB FOOD MARKET στην Αμαλιάδα κ. Χρήστο Μπεβούδα και του ζήτησε να βοηθήσει 11 συγκεκριμένες οικογένειες της συνοικίας Παπακαυκά, οι οποίες βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Από την πλευρά του ο κ. Μπεβούδας έδειξε για μία ακόμη φορά τις κοινωνικές του ευαισθησίες και προσφέρθηκε να κάνει το Πασχαλινό τραπέζι στις 11 αυτές οικογένειες, προσφέροντας όλα απαραίτητα τρόφιμα προκειμένου να γιορτάσουν ανθρώπινα αυτές οι οικογένειες.

Κίνηση ανθρωπιάς και ευαισθησίας και από τις δύο πλευρές και ο σύλλογος NEVE ROMA ευχαριστεί θερμά τον κ. Μπεβούδα και του εύχεται Καλή Ανάσταση.

Όλη η επικαιρότητα