Αμαλιάδα: Δέλεαρ οι χειμερινές εκπτώσεις για τους καταναλωτές

Με έρευνα αγοράς ξεκίνησαν χθες στα καταστήματα της Αμαλιάδας οι χειμερινές εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου, δίνοντας την δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να κάνει έξυπνες και οικονομικές αγορές.

Χθες ήταν η επίσημη έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων γιατί επί της ουσίας αμέσως μετά τις εορτές των Χριστουγέννων τα περισσότερα καταστήματα έκαναν όλο αυτό το διάστημα καλύτερες τιμές και όπως συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες έτσι και τώρα, ανεξαρτήτως εκπτώσεων σε όλα τα καταστήματα υπάρχουν και πολλές προσφορές σε διάφορα είδη.

 

Αγγίζουν το 50% !

Οι χειμερινές εκπτώσεις θεωρούνται γενναίες από τους καταστηματάρχες αφού ξεκινούν από -30% και αγγίζουν και το -50%, αποτελώντας δέλεαρ για τους καταναλωτές.

Άλλωστε, το προηγούμενο διάστημα οι καταναλωτές έδειξαν ότι τις ανέμεναν, αφού ρωτούσαν διαρκώς πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις, βολιδοσκοπούσαν διάφορα προϊόντα και τώρα έφθασε η στιγμή να προχωρήσουν και σε αγορές.

Η χθεσινή πρώτη ημέρα, ως είθισται άλλωστε, είχε κυρίως διερευνητικό χαρακτήρα, με τους καταναλωτές να ψάχνουν σε κρεμάστρες και ράφια, να ρωτούν τιμές και να διαμορφώνουν το πλάνο για τα ψώνια τους.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι αγορές, ωστόσο οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι πιο ξεκάθαρο πώς θα κινηθεί η αγορά κατά την εκπτωτική περίοδο, αν και υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά τους ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τους καταναλωτές.

Άλλωστε, η ποικιλία σε όλα τα είδη είναι μεγάλη και θεωρούν ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για το καταναλωτικό κοινό να ψωνίσει φθηνά και έξυπνα αυτή την περίοδο. Βέβαια, οι καταστηματάρχες επισημαίνουν ότι όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα, γιατί όσο βρισκόμαστε στην αρχή των εκπτώσεων θα μπορέσουν να βρουν οι καταναλωτές αυτό που θέλουν, πριν αρχίσουν να ‘σπάνε’ τα νούμερα και απομακρύνονται διάφορα είδη από τα ράφια.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε ακόμη στην αρχή και υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος των εκπτώσεων, οπότε και η αγορά αναμένει το καλύτερο!