Αμαλιάδα: Έχασαν τον ύπνο τους από… μία σχάρα!

Τον ύπνο τους έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα όσοι διαμένουν στην συμβολή των οδών Δεληγιάννη και Αρχαίας Ήλιδος στην Αμαλιάδα εξαιτίας… μίας σχάρας φρεατίου!

Όσο περίεργο και εάν ακούγεται, η πηγή του κακού είναι μία σχάρα που τους έχει διαλύσει το νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν άμεσα να λυθεί το πρόβλημα γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ακολουθήσουν την νόμιμη οδό για να βρουν το δίκιο τους.

Το συγκεκριμένο φρεάτιο ομβρίων βρίσκεται κατά μήκος της οδού, ακριβώς στο σημείο που είναι τοποθετημένοι οι φωτεινοί σηματοδότες.

Συνεχώς προβλήματα

Από την πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκε, πριν δύο χρόνια περίπου, υπήρχαν προβλήματα και δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί το συγκεκριμένο σημείο.

Αρχικά είχε τοποθετηθεί στο σημείο και κάλυπτε το φρεάτιο μία λαμαρίνα, η οποία έκανε τεράστιο θόρυβο κάθε φορά που περνούσε αυτοκίνητο και πατούσαν επάνω οι ρόδες.

Και βέβαια, πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι πρόκειται ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία στο κέντρο της πόλης, καθώς από εκεί διοχετεύονται τα περισσότερα αυτοκίνητα και σε αυτά προστίθενται και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Στην πορεία η σχάρα φτιάχτηκε και η λαμαρίνα απομακρύνθηκε και επί της ουσίας αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ένα τμήμα της σχάρας έχει σπάσει, με αποτέλεσμα όταν περνούν οι ρόδες των αυτοκινήτων να προκαλούν μεγάλο θόρυβο.

Τον συγκεκριμένο θόρυβο ακούνε ασταμάτητα οι καταστηματάρχες της περιοχής και όσοι συχνάζουν εκεί, αλλά και οι ίδιοι οι οδηγοί που ψάχνουν κάθε φορά να δουν που χτύπησαν τα οχήματα!

‘Πεταγόμαστε από τα κρεβάτια’

Και μπορεί για τους καταστηματάρχες και τους διερχόμενους το μαρτύριο να σταματά κάποια στιγμή, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για όσους διαμένουν στην περιοχή, όπως είναι ο κ. Νίκος Κίντος, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στο σημείο και ακριβώς από πάνω βρίσκεται και το σπίτι του.

Όπως καταγγέλλει στην ‘Π’, ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν απαυδήσει από αυτή την κατάσταση, αφού ούτε να κοιμηθούν σε μπορούν πλέον, καθώς η κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο δεν σταματά ποτέ!

«Εδώ και δύο χρόνια που έγινε εδώ αυτό το φρεάτιο έχουμε διαλυθεί. Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε στο σπίτι μας, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Πριν το φτιάξουν είχαν βάλει λαμαρίνα επάνω, το έφτιαξαν και τώρα έχει σπάσει σε ένα σημείο η σχάρα και χτυπά ασταμάτητα. Ήρθαν, έφτιαξαν δύο σίδερα που είχαν σπάσει και την σχάρα την παράτησαν ως έχει. Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Εάν δεν το φτιάξουν άμεσα εμείς θα ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα πάμε δικαστικά το θέμα» ανέφερε ο κ. Κίντος, ο οποίος δίνει διορία ολίγων ημερών.