Ηλεία

Αμαλιάδα: «Έφυγε» από τη ζωή ο 49χρονος ασφαλιστής Χαράλαμπος Βαρβαρήγος

varvarigos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Θλίψη σκόρπισε στην Αμαλιάδα ο ξαφνικός χαμός του γνωστού ασφαλιστή Χαράλαμπου Βαρβαρήγου, σε ηλικία μόλις 49 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Ο 49χρονος, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Αμαλιάδα, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά χθες το απόγευμα, την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους του.

Η ώρα ήταν περίπου 7 το απόγευμα και ο 49χρονος βρισκόταν στο ασφαλιστικό γραφείο «Ευρωπαϊκή Πίστη» επί της οδού Αγίου Τρύφωνος, που διατηρούσε με την σύζυγό του Μαρία Παπαχριστοπούλου. Χωρίς να προλάβει να κάνει κάτι, έγειρε επάνω στο γραφείο του χάνοντας τις αισθήσεις του. Αμέσως γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 49χρονο ασφαλιστή στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ήταν όμως πολύ αργά, αφού είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49χρονος το τελευταίο πενθήμερο είχε κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι, ωστόσο δεν είχε φανταστεί ότι ο πόνος σχετιζόταν με την καρδιά του και δεν είχε επισκεφθεί γιατρό. Τελικά, ήταν μοιραίο να αφήσει χθες την τελευταία του πνοή την ώρα που βρισκόταν στην δουλειά του.

Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε αστραπιαία στην Αμαλιάδα προκαλώντας βουβό πόνο και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι ο 49χρονος, που ήταν πατέρας της 28χρονης Διονυσίας, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Το patrisnews.com εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Όλη η επικαιρότητα