Ηλεία

Αμαλιάδα: Εκδήλωση για τον μοναδικό Στέλιο Καζαντζίδη

Ακούστε το άρθρο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο τραγουδιστή της Ελλάδας, τον Στέλιο Καζαντζίδη από τον «Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη».

Φέτος η γεμάτη τραγούδια, χορό και πολύ κέφι βραδιά είχε δώσει ραντεβού  στο ψητοπωλείο «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» στην Αμαλιάδα και πέρα από τα τραγούδια που ακούστηκαν, προβλήθηκαν ιστορικά και σπάνια βίντεο ενώ δόθηκαν και σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του μεγάλου λαϊκού βάρδου.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ένας καλλιτέχνης που αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των Ηλείων , τραγουδήθηκε όσο λίγοι και χάρισε το αίσθημα της οικειότητας σε όσους ένιωσαν ότι τραγουδά για εκείνους.

«Ψυχή» της εκδήλωσης και φέτος ο πρόεδρος του «Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη» Λάμπης Μπαλάς, ο οποίος ερμήνευσε πολλά τραγούδια του Στέλιου ενώ το μικρόφωνο πέρασε από τα χέρια αρκετών ακόμη παρευρισκομένων. Όλοι έγιναν μια παρέα και δεν έλειψε φυσικά ο χορός.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές και επισήμανε ότι τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν στο να περάσουν και στις επόμενες γενιές τα μηνύματα, οι αξίες από τα ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη που «σφράγισαν» μια ολόκληρη εποχή στη σύγχρονη Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπάλας ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά.

Όλη η επικαιρότητα