Παραπολιτικά

Αμαλιάδα: Επανεξελέγη ο Πέτρος Παπαδάτος

papadatos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έπιασε από χθες δουλειά το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. Στη θέση του προέδρου παραμένει για μία ακόμη τριετία ο Πέτρος Παπαδάτος που πλαισιώνεται από μία ομάδα νέων και παλιών επιχειρηματιών που παντρεύουν την πείρα με την ενέργεια. Ειδικότερα το απόγευμα της Τετάρτης συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο με την κατανομή των αξιωμάτων, διαδικασία που, όπως ανέφερε μιλώντας στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση ο κ. Παπαδάτος, ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έτσι τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Μαραγκός, του β’ αντιπροέδρου και υπευθύνου για τις δημόσιες σχέσεις ο κ. Νίκος Σιαψάλης, γενική γραμματέας αναλαμβάνει η κ. Κατερίνα Κρινά με αναπληρωτή τον κ. Γιάννη Γεωργακόπουλο και ταμίας ο κ. Θεόδωρος Τριγωνίδης. Ο κ. Γρηγόρης Κακολύρης συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο ως μέλος με αρμοδιότητα τη διοργάνωση των εκθέσεων, ο κ. Ανδρέας Ασημακόπουλος ως οικονομικός επόπτης και ο Γεώργιος Ψιούρης ως αρμόδιος για τις κινητοποιήσεις.

Μιλώντας στο patrisnews.com ο Πέτρος Παπαδάτος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το νέο διοικητικό συμβούλιο σε μία περίοδο που ο εμπορικός κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Όλη η επικαιρότητα