Ηλεία

Αμαλιάδα: Η ανησυχία των γειτόνων έσωσε 63χρονο!

Ακούστε το άρθρο

Η ανησυχία των γειτόνων του ήταν αυτή που έσωσε έναν 63χρονο από την Αμαλιάδα, ο οποίος είχε πέσει μέσα στο σπίτι του και βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Ο 63χρονος ζει μόνος και αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας εδώ και χρόνια και οι γείτονές του είναι αυτοί που πάντα έχουν την έννοια του. Οι γείτονες λοιπόν ήταν αυτοί που αντιλήφθηκαν ότι ο 63χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τρίτη. Ο 63χρονος δεν είχε εμφανιστεί καθόλου την Τετάρτη, αν και συνηθίζει να κάθεται έξω από το σπίτι του, και αφού οι γείτονες διαπίστωσαν ότι δεν εμφανίστηκε ούτε χθες το πρωί κάλεσαν ασθενοφόρο γιατί κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε.

Πράγματι, ο 63χρονος που δεν ζει και στις καλύτερες συνθήκες, εντοπίστηκε πεσμένος μέσα στο σπίτι του, σε άσχημη κατάσταση και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και δέχτηκε την φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού και αναμενόταν να μεταφερθεί και στο Νοσοκομείο του Πύργου για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Γείτονες και Νοσοκομείο αναζήτησαν τα παιδιά του και μετέβη χθες στο Νοσοκομείο ένας από τους γιους του, ωστόσο την υπόθεση παρακολουθεί και η κοινωνική λειτουργός σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος πρόθυμος να φροντίσει τον 63χρονο, να προβεί σε άλλες ενέργειες

Όλη η επικαιρότητα