Εκπαίδευση

Αμαλιάδα: Κανονικά θα λειτουργήσουν το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ

epal-800.jpg
Ακούστε το άρθρο

 Κανονικά θα λειτουργήσουν το 1ο ΕΠΑΛ και το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και οι εγγραφές στα δύο αυτά σχολεία συνεχίζονται μέχρι και την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Με την αναστάτωση που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα, πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο οι διευθυντές των δύο σχολείων, τόσο ο κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος από το 1ο ΕΠΑΛ όσο και ο κ. Κώστας Κωνσταντούλας από το 2ο ΕΠΑΛ, επισημαίνουν ότι τα σχολεία δεν κλείνουν και οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας θα λειτουργήσουν φέτος οι ειδικότητες: Μηχανολόγων, Μηχανικών οχημάτων, Ηλεκτρολόγων και Πληροφορικής.

Σε ότι αφορά το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, θα λειτουργήσουν οι ειδικότητες: Οικονομίας και Διοίκησης, Οικονομικών Υπηρεσιών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (για την Γ’ Λυκείου).

Επίσης, στην Γ’ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά φέτος ο τομέας Υγείας και Πρόνοιας, προκειμένου να ολοκληρώσουν την φοίτησή τους οι μαθητές στους τομείς της νοσηλευτικής και των βρεφονηπιοκόμων.

Μ.Κ.

Όλη η επικαιρότητα