Αμαλιάδα: Νεαρός φέρεται να βίασε 57χρονη με κινητικά προβλήματα

Δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος άγνωστου άνδρα σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και εξετάζει με πολύ προσοχή την υπόθεση που καταγγέλθηκε από 57χρονη η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Το Τμήμα Ασφαλείας δεν δίνει κανένα στοιχείο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στον δήμο Ήλιδας  το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η 57χρονη, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι γύρω στις 9:30 το πρωί και ενώ η ίδια ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, άγνωστος άνδρας εισήλθε μέσα στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Ο άγνωστος άνδρας ακινητοποίησε την γυναίκα στο κρεβάτι και αποπειράθηκε να την βιάσει, αφού προηγουμένως της κατέβασε το παντελόνι. Ωστόσο ο άνδρας δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθώς η γυναίκα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και προφανώς φοβούμενος ότι θα γίνει αντιληπτός τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα στους αστυνομικούς, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, τον οποίο δεν αναγνώρισε καθώς φορούσε εσωθερμικό με κουκούλα για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

Πάντως, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι ο άνδρας έδρασε στις 9:30 το πρωί παραμονή Χριστουγέννων, σε μία ημέρα όπου υπήρχε κινητικότητα και θα μπορούσε να είναι γίνει αντιληπτός. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν διεξοδικά την υπόθεση και ερευνούν σε όλες τις κατευθύνσεις.