Αγροτικά

Αμαλιάδα: «Κερνάμε Ελλάδα» από το Επιμελητήριο Ηλείας!

16702_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερη σημασία για τη διοργάνωση και επιτυχία της έκθεσης «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» που θα γίνει το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο της Αμαλιάδας, δίνει το Επιμελητήριο Ηλείας.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που μπορεί να έχει εξαιρετικώς θετικά αποτελέσματα για τους επαγγελματίες και παραγωγούς της περιοχής και για τον λόγο αυτό, επιδιώκεται από το ΕΒΕ η καλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Στόχος εξάλλου του Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» είναι η προβολή, η ανάδειξη και η δικτύωση των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο ανωτέρω τριήμερο.

Σύμφωνα τώρα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, περιλαμβάνονται ενότητες δράσεων που έχουν να κάνουν με τα εξής:

? Γαστρονομία (θα παρουσιαστούν εργαστήρια με προϊόντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας)

? Αγροτουρισμός (συνδυασμός της ψυχαγωγίας με την τοπική κοινότητα)


? Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα (αναφορά στην πράσινη κουζίνα που αποτελεί μια νέα πραγματικότητα στο τραπέζι μας).


? Καινοτομία (ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στα νέα μοντέλα ανάπτυξης, βασισμένα στην προστασία του περιβάλλοντος και στις νέες αγροτικές καλλιέργειες)


? Δίκτυα Επιχειρηματικότητας (δράσεις και δικτυώσεις επιχειρήσεων και αγροτών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο).


? Παιδικά Εργαστήρια (γνωριμία των μικρών με τα προϊόντα της ελληνικής γης)


Σημειώνεται ότι από το Επιμελητήριο, τις διαδικασίες συντονίζουν οι κ.κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος, Διονύσιος Μπουλούτας και Άγγελος Μπράτης, οι οποίοι και βρίσκονται σε επικοινωνία με επιχειρηματίες και παραγωγούς του νομού μας.

Όσοι ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους ή για οποιαδήποτε πληροφόρηση σχετικά με τη διοργάνωση πέραν από τους ανωτέρω συμβούλους του ΕΒΕ, μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Ηλείας στα τηλέφωνα: 26210/29177 και 26210/36895.

Όλη η επικαιρότητα