Ηλεία

Αμαλιάδα: «Κρατήρες» στη μέση του δρόμου! – Κίνδυνος για ΙΧ και πεζούς

Ακούστε το άρθρο

«Βουλιάζει» η οδός Τσιμισκή
προς τον βιολογικό

«Κρατήρες» έχουν δημιουργηθεί κατά μήκος της οδού Τσιμισκή στην Αμαλιάδα ενώ σε κάποια σημεία ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος έχει αρχίσει να βουλιάζει με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια οδηγών και πεζών.

Συγκεκριμένα  στην οδό Τσιμισκή από την διασταύρωσή της με την Παπανδρέου και μέχρι την προέκτασή της προς τις γραμμές, επί του οδοστρώματος  έχουν δημιουργηθεί τέσσερις κρατήρες μικρής για την ώρα διαμέτρου  αλλά με αρκετό βάθος! Από το σημείο περνά ο αγωγός προς τον βιολογικό και ίσως- όπως λένε κάτοικοι της περιοχής- από διαρροές να έχει διαβρωθεί το έδαφος , να έχει υποχωρήσει κάτω από την άσφαλτο με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει τι θα γίνει  αν περάσει βαρύ όχημα από τον δρόμο αυτό.

«Οι κρατήρες είναι μήνες τώρα! Ειδοποίησα την Τροχαία η οποία  ήρθε και τοποθέτησε κώνους με ταινία σήμανσης  σε ένα τουλάχιστον σημείο όπου είναι πιθανόν να βουλιάξει αυτοκίνητο», λέει στην «Πατρίς» ο κάτοικος της περιοχής κ. Γιώργος Κινινής και συνεχ ίζει: «Φυσικά έχει ενημερωθεί και ο Δήμος.

Πέρυσι είχαν γίνει κάτι μπαλώματα αλλά η κατάσταση στο οδόστρωμα στο κέντρο του δρόμου και κατά μήκος της Τσιμισκή παραμένει επικίνδυνη. Οι οδηγοί τροχοφόρων πρέπει να είναι προσεκτικοί αλλά και  πεζοί. Πάντως οι κρατήρες έχουν αρκετό βάθος όπως και σεις βλέπετε…»

Όλη η επικαιρότητα