Ηλεία

Αμαλιάδα: «Λευκή νύχτα» στις 11 Αυγούστου

Ακούστε το άρθρο

Επί ποδός ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, με αφορμή την διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», που θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Σε λιγότερο από ένα μήνα δηλαδή η αγορά της Αμαλιάδας γιορτάζει, ντύνεται στα λευκά και καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί τα καταστήματα και να επωφεληθεί των μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων.

Η «Λευκή Νύχτα» θα ξεκινήσει γύρω στις 8 το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται αν διαρκέσει έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Αν και βρισκόμαστε σε περίοδο θερινών εκπτώσεων, για την συγκεκριμένη βραδιά οι καταστηματάρχες της Αμαλιάδας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και οι τιμές σε όλα τα είδη τους θα είναι άκρως δελεαστικές για τους καταναλωτές…

Παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας επενδύει πολύ και στο καλλιτεχνικό- πολιτιστικό πρόγραμμα που θα πλαισιώσει την βραδιά, αφού ο στόχος δεν είναι μόνο να ψωνίσουν οι επισκέπτες στα καταστήματα της πόλης, αλλά να διασκεδάσουν ταυτόχρονα και να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Έτσι λοιπόν, καθ’ όλη την διάρκεια της ‘Λευκής Νύχτας’ θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της αγοράς, δίνοντας επιλογές στους επισκέπτες για διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης και μάλιστα δωρεάν!

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι στην ‘Λευκή Νύχτα’ θα συμμετάσχει ο γνωστός τραγουδοποιός Χρήστος Δάντης, ο οποίος θα τραγουδήσει στην πλατεία Λαζαράκη.

Έχει γίνει επίσης γνωστό ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, με την συμμετοχή καταστημάτων της πόλης.

Παράλληλα, θα συμπεριληφθούν και άλλες μουσικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της αγοράς, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία ‘Λευκή Νύχτα’ για την αγορά της Αμαλιάδας που θα μείνει αξέχαστη και στα καταστήματα και τους επισκέπτες. Θέλουμε η συγκεκριμένη βραδιά να είναι γιορτή για όλη την πόλη. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και το πλήρες πρόγραμμα» ανέφερε στην ‘Π’ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

 

Όλη η επικαιρότητα