Ηλεία

Αμαλιάδα: Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται ο 22χρονος στο Ρίο

Ακούστε το άρθρο

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται από χθες το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου 22χρονος από τον Καρδαμά Αμαλιάδας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος έπεσε χθες το πρωί από ύψος περίπου 5,5 μέτρων και προσγειώθηκε στην αυλή του σπιτιού. Στην συνεχεία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Αμέσως διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του, καθώς έφερε πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε περαιτέρω εξετάσεις και όπως έγινε γνωστό μέχρι αργά το βράδυ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, που έχει αναλάβει και διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πτώσης.

Ο τραυματισμός του 22χρονου, που είναι φοιτητής στο ΤΕΙ της Αμαλιάδας, προκάλεσε σοκ στην πόλη. Πρόκειται για ένα νέο με ήθος και χαρακτήρα, ιδιαίτερα αγαπητό και όλοι πλέον προσεύχονται να μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψει καλά στο σπίτι και την οικογένειά του, που βρίσκεται στο πλευρό του σε αυτή την δοκιμασία.

Όλη η επικαιρότητα