Βιβλίο Πολιτισμός

Aμαλιάδα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα ‘Ουρανόεσσα’

Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο βιβλίο του ηθοποιού και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, που τιτλοφορείται ‘Ουρανόεσσα’ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ‘Διόπτρα’, παρουσιάζεται το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Αναγνωστήριο της Παπαχριστοπουλείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 το απόγευμα και διοργανώνεται από το Σωματείο ‘Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη’, τις εκδόσεις ‘Διόπτρα’ και το βιβλιοπωλείο της Αμαλιάδας ‘Κύκλος’.

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα υπογράψει αντίτυπα στο κοινό.

Η ‘Ουρανόεσσα’ βασίζεται σε πραγματική ιστορία και σύμφωνα με την ιστορία, μετά το τέλος του πολέμου, ο αρχαιολόγος Ανδρέας Στάης ακολουθεί τα σημάδια  που θα του αποκαλύψουν το πρόσωπο της θεάς που στοίχειωνε για χρόνια τα όνειρά του. Ταυτόχρονα αναζητά το όνομα της γυναίκας που σε μια νύχτα έγινε ολόκληρή του η ζωή… Στο σήμερα, ένας άλλος Ανδρέας, ερευνητής της Ιντερπόλ, αφήνει πίσω του την Αμερική και ταξιδεύει προς το νησί που καλύπτει με αναπάντητα ερωτήματα το παρελθόν της οικογένειάς του,  για να πει το τελευταίο αντίο στο πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής του και να γνωρίσει τη μυστηριακή Ηρώ…

Μ.Κ.

Όλη η επικαιρότητα