Από την Θεατρική ομάδα εθελοντών κέντρου κοινωνικής παρέμβασης – Ο κόσμος αγκάλιασε την παράσταση.. 

 

Πρεμιέρα την Παρασκευή για την σπαρταριστή κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί», που σκηνοθέτησε ο Αμαλιαδίτης Αλέξανδρος Μπουσδούκος και ο κόσμος αγκάλιασε για μια ακόμη φορά την Θεατρική Ομάδα Εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Οι ηθοποιοί με την ερμηνεία τους χάρισαν γέλιο στο κοινό με την παράσταση η οποία σατιρίζει και καυτηριάζει τα «κακώς κείμενα» της αστικής τάξης στην Γαλλική κοινωνία στα τέλη του 19ου αιώνα με αρχές 20ου αιώνα, ένα έργο όμως διαχρονικό, γιατί μιλάει για την ματαιοδοξία του ανθρώπου.

Το κοινό χειροκρότησε την θεατρική ομάδα που συνεχίζει  για 16η συνεχή χρονιά την παρουσία της στην πολιτιστική ζωή της πόλης της Αμαλιάδας.Οι παραστάσεις συνεχίζονται έως και Κυριακή 23 Φεβρουαρίου εκτός Τσικνοπέμπτης  20 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης όλες τις μέρες 9 το βράδυ.

Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης: Φραγκιάς Τάσος (Πακαρέλ) Ανδρουτσοπούλου Γιάννα (Μάρθα) Γούβης Δημήτρης (Λαντερνώ) Χριστοπούλου Βιβή (Αμαντίν) Δημοπούλου Πίτσα (Τιμπύρς) Ανδριόλα Καλλιρόη (Ζυλί) Λάβδας Γεράσιμος (Ντυφωσσέ) Στυλιανέσης Βασίλης (Λανουά Ντε Βω) Δημητρακοπούλου Όλγα (Υπηρέτρια) Κότσιφας Γιώργος (Υπηρέτης)

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 6947892508 & 6942845028.