Ηλεία

Αμαλιάδα: Σοβαρός τραυματισμός νεαρής γυναίκας σε τροχαίο

Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο την παραμονή των Χριστουγέννων μία νεαρή γυναίκα, ενώ ελαφρύτερα τραυματισμένος είναι ο αδελφός της και ένας ακόμη άνδρας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας- Σαβαλίων, στο ύψος του ΚΤΕΟ.

Πρόκειται για μετωπική σύγκρουση οχημάτων και εκτιμάται ότι στα αίτια πρόκλησης του τροχαίου συνετέλεσε και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος εξαιτίας του παγετού που είχε δημιουργηθεί λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη από το Βαρθολομιό και στο οποίο επέβαινε και ο αδελφός της, είχε κατεύθυνση από Σαβάλια προς Αμαλιάδα και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧΦ που οδηγούσε ρομά από την Αμαλιάδα, ο οποίος είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Σαβάλια, καθώς πήγαινε στην λαϊκή της Νέας Μανωλάδας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αποτέλεσμα ήταν η οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου να εγκλωβιστεί στο κάθισμά της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κατάγματα, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. Ελαφρύτερα τραυματίστηκε οι αδελφός της, ο οποίος επίσης έχει υποστεί κατάγματα και πιο ελαφρά ο ρομά που επέβαινε στο άλλο όχημα.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα