Ηλεία

Αμαλιάδα: Στον εισαγγελέα οι δύο σεσημασμένοι που εμβόλισαν περιπολικό

Ακούστε το άρθρο

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας πέρασαν το πρωί της Τρίτης οι δύο άνδρες από την περιοχή του Κάμπου, που το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη από αστυνομικούς, καθώς δε σταμάτησαν στο σήμα της αστυνομίας στην περιοχή της Αγίας Μαύρας του δήμου Πηνειού.

Οι δυο άνδρες ηλικίας 54 και 58 ετών που συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Λευκοχώρι Ηλείας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών έχουν βεβαρημένο εγκληματικό ιστορικό. Ειδικότερα, σε βάρος του πρώτου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Όσον αφορά τον 58χρονο, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς και δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δέκα ετών και τριών μηνών για υπόθεση ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί την Τετάρτη (08/01)…

Όλη η επικαιρότητα