Ηλεία

Αμαλιάδα: Τους… «έπιασε» η κάμερα με τα ηχεία στα χέρια!

Ακούστε το άρθρο

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος, κατέγραψε καρέ – καρέ την κλοπή των εξωτερικών ηχείων από καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Αμαλιάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πρόκειται για το κατάστημα «Καφέ 8», που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου, όπου οι δύο δράστες ξεκρέμασαν τα ηχεία και μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν… «καπνός».

Το κλειστό κύκλωμα έχει καταγράψει τους δύο δράστες και όλες τους τις κινήσεις μέχρι να φύγουν με τα ηχεία στα… χέρια, με το βίντεο να έχει δοθεί στις αστυνομικές αρχές για την εξακρίβωση και των εντοπισμό τους.

Όπως ανέφερε χθες ο υπεύθυνος του «Καφέ 8» κ. Γιάννης Μαρκουτσάς, αυτή ήταν η πέμπτη (!) φορά που του κλέβουν τα εξωτερικά ηχεία, επισημαίνοντας ότι η μέχρι τώρα ζημιά που έχει υποστεί από όλες αυτές τις «επιδρομές» φτάνει περίπου τα 500 ευρώ.

«Μετά από κάποιο σημείο, όταν ήταν να κλείσει το μαγαζί αργά το βράδυ τα έβγαζα και το πρωί τα επανατοποθετούσα, για να μην με ξανακλέψουν. Όμως από αυτή τη διαδικασία τα υλικά, τα βύσματα χάλαγαν και είπα ας μένουν τελικά έξω. Τι να πω;…», είπε χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα