Εκλογές

Α.Μαρίνος: “Σάλπισμα νίκης!”

imgres.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21/1/2015 η προεκλογική ομιλία του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Μαρίνου. Ο χώρος του Ξενοδοχείου «Ιονιον», μέσα και έξω, κατακλύστηκε από τους εκατοντάδες Ηλείους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το δικό τους βροντερό  παρών.

 Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε αρχικά τους Ηλείους συμπατριώτες του για τη μεγαλειώδη υποδοχή που του επιφύλαξαν, μίλησε από καρδιάς για την γνήσια και άδολη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τους ανθρώπους του τόπου του, τους “φίλους” του, όπως χαρακτηριστικά είπε και τους κάλεσε να συμμετέχουν στη νίκη της Δημοκρατίας και της παράταξης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός, κατεξοχήν αγροτικός, υποστηρίζοντας πως “πρέπει να στηριχθεί η αγροτική παραγωγή και η οικονομία που είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την Ηλεία, γι΄αυτό κύριο μέλημα πρέπει να αποτελεί η επιδίωξη της ενίσχυσης των αγροτών και των κτηνοτρόφων”. Σχετικά με το μεγάλο κεφάλαιο της ανάπτυξης στην περιοχή, ο κ. Μαρίνος υπογράμμισε πως ” κύρια μεριμνά μας πρέπει να είναι η προστασία και ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα Αρχαία Θέατρα μας, τα μεσαιωνικά Κάστρα μας και τα θρησκευτικά μας Μνημεία, δεν αποτελούν μόνο τους μάρτυρες της μακραίωνης Ιστορίας του Τόπου μας, αλλά είναι και η ευκαιρία μας για μια μοναδική πορεία ανάπτυξης”. Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας υποσχέθηκε πως θα παραμείνει πιστός στο να υπηρετεί τίμια και να προασπίζει τα συμφέροντα του τόπου του και τους κάλεσε να σταθούν δίπλα του στην μεγάλη προσπάθεια για μια Ελλάδα και μια Ηλεία της ανάπτυξης, της προοπτικής, και της κοινωνικής προόδου .

 Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Πύργου κ. Λιατσής, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ.Ανδριόλας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύργου κ.Μεσσαλάς, ο πρώην Δήμαρχος Αρχ.Ολυμπίας κ.Αηδόνης,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Νικολούτσος, ο κ .Κορδονούρης πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηλείας, καθώς και πρώην και νυν δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι.

Όλη η επικαιρότητα