Άμεση κινητοποίηση του Τ. Αντωνακόπουλου με αποτέλεσμα

antonakopoulos3.jpg

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αναπλ. Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, γιατρού Τάκη Αντωνακόπουλου, σχετικά με το κεντρικό θέμα της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», της Τετάρτης 19 Μαρτίου.

Σε επικοινωνία που είχε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου «Αττικόν» Αθήνας, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι σήμερα περνά από το Διοικητικό Συμβούλιο η έγκριση της προμήθειας του κοχλιακού εμφυτεύματος, το οποίο άμεσα θα τοποθετηθεί στον πάσχοντα δίχρονο συνάνθρωπό μας.

Επίσης μετά από επικοινωνία με τον Υποδιοικητή του Ι.Κ.Α. κ. Πατσούρη, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες των επιτροπών Κ.Ε.Π.Α. Πύργου και Πάτρας, ρυθμίστηκε η εξέταση του παιδιού από επιτροπή Ω.Ρ.Λ., να γίνει κατά την πρώτη συνεδρίαση Κ.Ε.Π.Α. στο άμεσο μέλλον.

Ο κ. Αντωνακόπουλος επικοινώνησε με τον κ. Λάζαρο Καραχάλιο και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Να τονισθεί ότι ο Αναπλ. Διοικητής γνώριζε πολύ καλά το περιστατικό από πρόσφατη νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον και όπως μας είπε «συγκεκριμένο παιδί χρειάζεται την αγάπη και την υποστήριξη όλων μας».