Περίεργα

Αμφιλεγόμενη ιστοσελίδα προέβλεψε τον θάνατο 17 προσωπικοτήτων το 2017

Ακούστε το άρθρο

Το έχουν αποκαλέσει πολλά και διάφορα, από «προφήτη των θανάτων των διασήμων» μέχρι «διεστραμμένη ιστοσελίδα» και «λίστα για αρρωστάκια».

Όπως όμως κι αν το πουν, επέστρεψε ακόμα δυναμικότερα το 2018 δίνοντάς μας τα νέα και εξόχως μαύρα προγνωστικά του.

«DeathList» το λένε και υπάρχει στον κόσμο από το 1987 με την απλή αποστολή να μαντεύει ποιος διάσημος ή γαλαζοαίματος θα εγκαταλείψει τα εγκόσμια κάθε χρόνο. Ήταν το 2017 ωστόσο που σημείωσε την επίδοση-ρεκόρ του, προβλέποντας σωστά τους 17 από τους 50 θανάτους της ετήσιας λίστας του, μεταξύ των οποίων ήταν ο Χιου Χέφνερ και ο Τζέρι Λιούις.

Πλέον, η «επιτροπή των ειδικών» που το απαρτίζουν δημοσίευσε όλο καμάρι τις νέες προφητείες για το 2018. Ανάμεσα στους θανάτους που προβλέπει είναι του Σον Κόνερι, Χόσνι Μουμπάρακ, Στήβεν Χόκινγκ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη λίστα.

adkf

Άλλοι πάλι δεν βλέπουν κανένα χιούμορ στη μακάβρια ιστοσελίδα, η οποία έχει μια σειρά από κανόνες για το ποιους θεωρεί αρκετά διάσημους ώστε να ασχοληθεί μαζί τους. Το DeathList δικαιολογείται πάντως λέγοντας πως τα ονόματα επιλέγονται από τον κόσμο, από τα μέλη του σχετικού φόρουμ που φιλοξενεί…

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα