Άμισθη Σύμβουλος Δημάρχου Πύργου η Ευγενία Χριστοπούλου

Ως άμισθη Σύμβουλο του όρισε την στρατιωτικό Ευγενία Χριστοπούλου ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.

Η κα Χριστοπούλου θα ασχολείται με θέματα του Δήμου που αφορούν:

α. Την υποστήριξη προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στον Δήμο.

β. Την υποστήριξη στην διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων.

γ. Την συμμετοχή σε δημόσιες σχέσεις και εκδηλώσεις του Δήμου.

δ. Την προώθηση και τη συμμετοχή του Δήμου σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και γενικά την ανάπτυξη του εθελοντισμού.

ε. Την προώθηση προγραμμάτων, δράσεων και μέτρων για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

 

Σημειώνεται πως η κα Χριστοπούλου ως άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή διαδικασία του Δημάρχου, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο είναι υποχρεωμένη να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Θα παρέχει προς τον Δήμαρχο γνώμες ή συμβουλές, προφορικά ή γραπτά, χωρίς να παρεμβάλλεται στα διοικητικά ή άλλα όργανα του Δήμου.

«Το πρόβλημα δεν είναι οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες αλλά η συνολική βοηθείας που μπορεί ένας νέος, δραστήριος άνθρωπος να προσφέρει στο Δήμο του Πύργου. Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν νέοι άνθρωποι συγκροτημένοι που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Πιστεύω ότι η προσφορά της δεν αφορά συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο που είναι ο δήμαρχος, αλλά το κοινωνικό σύνολο και τις δραστηριότητες του. Την καλωσορίζω και παράλληλα ευχαριστώ τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Δημήτρη Μεσσαλά και τον αντιδήμαρχο Λάκη Αθανασόπουλο που ήταν ο βασικός ενδιάμεσος για να την γνωρίσω και να της εμπιστευτώ την συγκεκριμένη θέση»… δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής για την νέα συνεργάτιδα του.

Για την τοποθέτηση της η Ευγενία Χριστοπούλου δήλωσε πως: «Ευχαριστώ τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Για μένα είναι ιδιαίτερη τιμή και εύχομαι να μπορέσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα μου».

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα Ευγενίας Χριστοπούλου

Η Ευγενία Χριστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο. Είναι το όγδοο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας του Γεωργίου και της Ελένης Χριστοπούλου. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Χρήστο Παπαζώη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Έχει σπουδάσει οικονομικά και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της με θέμα: «Στρατηγικές διαχείρισης περιβάλλοντος καταστροφών και κρίσεων». Είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στην ΣΕΤΤΗΛ. Δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους και φιλανθρωπικές οργανώσεις.