Γ Εθνική

Αν. Παπαδάτος (Αστέρας Αμαλιάδας): «Ευχαριστώ για την πρόταση που μου έγινε δεν μπορώ να ανταποκριθώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων»

Ακούστε το άρθρο

Στο προσκήνιο πέρασε  χθες με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον Αστέρα Αμαλιάδας, και  όλα τα γεγονότα των τελευταίων 72 ωρών, ο  φερόμενος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου για την προεδρία του Αστέρα, κ. Ανδρέας Παπαδάτος.

Στον οποίο αν και προτάθηκε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αποφάσισε να μην το κάνει, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων όπως αναφέρει  ο ίδιος σε δήλωση του που απέστειλε από την Αθήνα, όπου δραστηριοποιείτε επαγγελματικά. Παράλληλα, ευχαριστεί όλους όσους τον πρότειναν και του υποσχέθηκαν ότι θα τον στηρίξουν:

                    Αναλυτικά ιδού τι αναφέρει στη δήλωσή του:

 

«Ευχαριστώ για την πρόταση που μου έγινε από τα μέλη που παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση. Μετά από πολλή σκέψη, κατέληξα στο ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ευχαριστώ όμως και τους ανθρώπους οι οποίοι τηλεφωνικά μου είπαν ότι θα συμμετάσχουν και θα βοηθήσουν προσωπικά εμένα, αλλά και την ομάδα, σε αυτή τη νέα κίνηση που πάει να γίνει. Τους ευχαριστώ πολύ και ίσως βρεθούμε σε κάποια άλλη στιγμή. Και τελικά, θα σταθώ αρωγός σε οποιαδήποτε νέα κίνηση γίνει για το καλό του Αστέρα».

Όλη η επικαιρότητα