Life

Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή αδιάβροχα μπουφάν και μποτάκια για τις outdoor δραστηριότητες

Ακούστε το άρθρο

Για να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε κάθε δραστηριότητά σας στο βουνό και σε κάθε outdoor περιπέτεια στην φύση είναι σημαντικός ο σωστός εξοπλισμός. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην ένδυση και την υπόδηση. Επιλέξαμε από το Survival μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα από τις κατηγορίες αδιάβροχα μπουφάν και αδιάβροχα παπούτσια, ώστε να επιλέξετε πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Αδιάβροχα μπουφάν

Το Softshell τζάκετ από 100% Polyester Outershell έχει εσωτερική επένδυση fleece και συνολικά 8 τσέπες, στις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, ανάλογα με τις δραστηριότητές σας. Η κουκούλα είναι αναδιπλούμενη και αποθηκεύεται μέσα στον γιακά. Το τζάκετ αυτό είναι τρομερά λειτουργικό και πρόκειται να κρατήσει για πολλά χρόνια στο ντουλάπι σας.

Τα αδιάβροχα μπουφάν Toxotis όπως και τα κλασικά γιλέκα κυνηγιού είναι γνωστά εδώ και χρόνια για τις δυνατότητες που προσφέρουν. Το πορτοκαλί τζάκετ που θα βρείτε εδώ αποτελείται από διαπνέουσα μεμβράνη και έχει αφαιρούμενη κουκούλα για περισσότερη άνεση.

Αδιάβροχα μποτάκια

Αν θέλετε ένα casual στυλ στα παπούτσια σας επιλέξτε από εδώ τα άρβυλα AKU τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα υποδήματα εργασίας των βοσκών της Σαρδηνίας. Είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και αντέχουν σε κάθε είδους καταπόνηση. Θα αγαπήσετε το μοντέρνο στυλ στα αδιάβροχα μποτάκια. Προτείνονται για πεζοπορία!

Τα AKU ALPINA από την άλλη με πιο σπορ σχεδίαση και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια προσφέρουν την τέλεια λύση για πεζοπορία, εκδρομές στην πόλη και κάθε είδους δραστηριότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε εστίες θερμότητας όπως το τζάκι ή το καλοριφέρ. Η σόλα τους είναι ιδιαιτέρως αντιολισθητική και κατάλληλη όχι μόνο για ασφαλή πεζοπορία αλλά και αναρρίχηση.

Περισσότερα αδιάβροχα μποτάκια και αδιάβροχα μπουφάν, θα βρείτε στο Survival Club.

Όλη η επικαιρότητα