Εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εισαγομένων στα ΑΕΙ με την κατηγορία των αθλητών

Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν, τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία των αθλητών το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 από το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους υποψηφίους  μέσω  διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας,  Έρευνας  και Θρησκευμάτων  www.minedu.gov.gr   (αρχική σελίδα)  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό υποψηφίου και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο- Μητρώνυμο ).

Οι υποψήφιοι οι οποίοι εισάγονται χωρίς ποσοτικό περιορισμό σε Σχολή, Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. της προτίμησής τους μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα με τον ανωτέρω τρόπο, εφόσον γνωρίζουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό υποψηφίου, ή   επικοινωνώντας στα τηλέφωνα : 210-3443056, 210-3443063, 210-3442076.

Τέλος, το υπουργείο ενημερώνει πως οι εγγραφές των εισαγομένων θα πραγματοποιηθούν από  Πέμπτη 1  Νοεμβρίου  2018  έως και την  Παρασκευή  9  Νοεμβρίου  2018 ενώ στην ιστοσελίδα θα εντοπίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να προσκομίσουν.

Όλη η επικαιρότητα