Ηλεία

Aνακοίνωση-απάντηση από την Εθνική Δράση Ηλείας

edh1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν την  εμπλοκή σε δίκη ενός 22χρονου με έναν 21χρονο στον Πύργο (που κάποτε ο πρώτος είχε περάσει από τη Εθνική Δράση Ηλείας, όπως και άλλοι εκατοντάδες νέοι  Ηλείοι)πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν.

Αναφέρθηκαν στην Εθνική Δράση Ηλείας με ένα ανεξήγητο μίσος, χωρίς  οι δημοσιογράφοι που συνέταξαν ή φιλοξένησαν συκοφαντικές και άθλιες  γνώμες (καταπατώντας έτσι κάθε ίχνος Δεοντολογίας) να αναζητήσουν την άποψη του άμεσα συκοφαντημένου, της Ε.Δ.Η. δηλαδή. Απλώς επισημαίνουμε κάποια πράγματα για κάθε καλοπροαίρετο-και υπάρχουν, δόξα τω Θεώ, ακόμη πολλοί στο τόπο μας.

1.Ο πατέρας του 21χρονου φοιτητή αποκαλεί δημόσια στις εφημερίδες όποιον θέλει «ψευδομάρτυρα» και δεν επεμβαίνει κάποια Αρχή… Την παραμονή της Δίκης, για να δημιουργήσουν κλίμα,  έστησαν αντιφασιστικό τσίρκο στην Πλατεία το προηγούμενο βράδυ και η κ. Δ. Καλάκου είχε πάρει το μικρόφωνο και έλεγε ονόματα Μελών της Ε.Δ.Η. σε όλη την Πλατεία του Πύργου , στοχοποιώντας κόσμο(έχει επομένως την ευθύνη για ό,τι συμβεί σε οποιονδήποτε από εδώ και πέρα),συνεχίζοντας έτσι την μεγάλη παράδοση  κάποιων ρουφιάνων της «αριστεράς», με ή χωρίς κουκούλα…

2.Επειδή νομίζουν ότι με συκοφαντίες και φιέστες μπροστά στα Δικαστήρια, για να εκβιάσουν ψυχολογικά τους Δικαστές , τελικά  θα μας τρομοκρατήσουν, κάνουν μεγάλο λάθος. Εμείς εμπιστευόμαστε τους χιλιάδες Ηλείους που μας στάθηκαν και μας στέκονται δίπλα μας , ξέροντας την Αλήθεια και αγανακτώντας βλέποντας αυτό το ετερόκλητο πλήθος από κάθε «αριστερό» και ανθελληνικό χώρο, που παρά τις αβυσσαλέες διαφορές τους, το μόνο  που τους ενώνει είναι το Μίσος για καθετί Ελληνικό και Εθνικό. Το διακηρύσσουν και το επαναλαμβάνουν οι συκοφάντες μας με λόγια και πράξεις. Και πρώτη τους πράξη είναι η συκοφαντία να ¨βαφτίζουν ¨ ως ¨φασιστικό¨ καθετί Εθνικό, για να τρομάξουν τους Έλληνες πολίτες και να τους κάνουν να υποταχτούν πιο εύκολα στις προσταγές της Παγκοσμιοποίησης, που  κατά τα άλλα …πολεμούν αυτοί οι επαγγελματίες αριστεροί.

3.Οι πολίτες του Πύργου και της Ηλείας κατανοούν τι συμβαίνει. Κατανοούν ότι με πολυέξοδες αφισοκολλήσεις(που κόστισαν εκατοντάδες Ευρώ, χωρίς κανείς να λέει πού βρέθηκαν τόσα λεφτά σε καιρό Κρίσης ), με μεταφορά οπαδών από μακριά(δεν πέρασαν μήνες που είδαμε την …επίσκεψη στον Πύργο μεταφερόμενων με πληρωμένα πούλμαν ¨αντιφασιστών¨ από Πάτρα, με συνοδεία των …ΜΑΤ) και με πληρωμή ακριβών Δικηγόρων από άλλες πόλεις, όλοι αυτοί στοχεύουν να τρομοκρατήσουν την καθαρή πατριωτική φωνή της Εθνικής Δράσης Ηλείας. Ματαιοπονούν όμως…

4. Επίσης, όλοι αυτοί οι κατά τα άλλα αντισυστημικοί, επικαλούνται συχνά πυκνά την συνδρομή της Δικαστικής Εξουσίας και της Αστυνομίας(που στα κείμενα τους την βρίζουν, αποκαλώντας μπάτσους τους Αστυνομικούς) και καλούν και μέλη του Αστικού Κοινοβουλίου, για να προσθέσουν την δική τους φιγούρα  στον θίασο που διαμορφώνουν. Επίσης τους λεγόμενους ως αναρχικούς του Πύργου δεν τους παίζει πλέον ούτε το «Ιντιμίντια», επειδή τρέχουν όλη την ώρα στην Αστυνομία και κλαψουρίζουν και κάνουν μηνύσεις…  Παράλληλα φέρνουν στον Πύργο έναν πολιτικό αρχηγό, τον κ. Σάββα Μιχαήλ ή Σαμπετάι Μάτσα του ΕΕΚ, του κόμματος των Τροτσκιστών, που έχει υιοθετήσει ανθελληνικές θέσεις σε πολλά θέματα, μέλος του οποίου κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής είναι ο πατέρας του 21χρονου ¨αντιφασίστα¨ του οποίου η δίκη χρησιμοποιήθηκε για να χτυπηθεί  η Ε.Δ.Η. Και σε αυτόν τον κύριο με τα δύο ονόματα(το ελληνικό και το εβραϊκό, τι συμπτώσεις!)του παραχωρούν την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πύργου, για να στήσει την δική του παράσταση ¨εναντίον του φασισμού, του εθνικισμού κλπ.¨

5.Αν ήταν κανείς στο Δικαστήριο, θα έβγαζε πολλά συμπεράσματα για το ποιον και το ήθος κάποιων που θέλουν να διδάξουν ¨Δημοκρατία¨ και ¨αντιφασισμό¨ στους Ηλείους. Αν η υπεράσπιση της Δημοκρατίας και η πολεμική εναντίον του ¨φασισμού¨  είναι στα χέρια αυτών των  αστοιχείωτων τραμπούκων και φωνακλάδων των κομμάτων και των αποκομμάτων της «Αριστεράς»  που παρέλασαν από τα Δικαστήρια, τότε, σύντροφοι, ψωνίσατε από …σβέρκο! Πώς να μην επενδύει σε όλους εσάς ο Τζωρτζ Σόρος , η Αμερικανική Πρεσβεία, οι διάφορες ΜΚΟ  και άλλοι ευαγείς φορείς, που νοιάζονται για την ¨πρόοδο του Ελληνικού Λαού¨! Και πώς να μην κάνει πάρτι η μνημονιακή συγκυβέρνηση που έχει τέτοιους  …. Αντιπάλους που θα την…. ρίξουν!

6.Κλείνοντας, η μεγάλη απογοήτευση όλων για μία ακόμη φορά ήταν πολλοί τοπικοί δημοσιογράφοι. Και δεν αναφερόμαστε σε όσους εργολαβικά έχουν αναλάβει να μας πολεμούν και να στηρίζουν έτσι το Σύστημα(αφού και αυτός ο Τύπος και ίδιοι είναι το ίδιο το Σύστημα, αφού από το ίδιο καζάνι τρέφονται, από τον δικό μας ιδρώτα δηλαδή). Αναφερόμαστε σε κάποιους που  έγραψαν για εμάς και εναντίον μας χωρίς να έχουν ίχνος δεοντολογίας, χωρίς δηλαδή να ζητήσουν την γνώμη μας για τα γεγονότα.

                                                                                                                                                      Αν το έκαναν λόγω φόβου των ¨προοδευτικών δυνάμεων¨ ,τους κατανοούμε μεν αλλά και τους λυπόμαστε.                                             

 Αν το έκαναν λόγω εντολών που έλαβαν, τους ευχόμαστε να σηκώσουν επιτέλους κεφάλι και να πάψουν κάποτε να είναι ραγιάδες σε τοπικούς  αφεντάδες και   εκβιαστές συνειδήσεων.                                                                                                                                                    

 Αν το έκαναν λόγω ¨ιδεολογικής¨ αγκύλωσης , άξιος ο μισθός τους!

ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

Μέλος της Ε.Δ.Η.

Όλη η επικαιρότητα