Κινηματογράφος

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κάθε Star Wars από σήμερα μέχρι και το 2020

rogue.jpg
Ακούστε το άρθρο

Καθώς το έβδομο επεισόδιο της space opera εκρήγνυται στις σκοτεινές οθόνες σπάζοντας το ένα ρεκόρ εισπράξεων μετά το άλλο, εξοργίζοντας το Βατικανό, η εταιρία παραγωγής Disney έδωσε στη δημοσιότητα τις ημερομηνίες προβολής όλων των επεισοδίων που ακολουθούν.

Με κάποιες από τις ταινίες να προηγούνται της πλοκής του “The Force Awakens” και άλλες να έχουν σαν επίκεντρο συγκεκριμένους χαρακτήρες της διαγαλαξιακής εποποιίας, η Disney έχει αποφασίσει να χαρίζει στους φαν των φωτόσπαθων μια περιπέτεια τη χρονιά. Αν και το studio διατηρεί κάθε επιφύλαξη για τις ημερομηνίες που ανακοίνωσε κάτι μας λέει ότι η εμπορική επιτυχία του τελευταίου κεφαλαίου θα εκβιάσει τις πρεμιέρες τις ημέρες που μας ανακοινώθηκαν. Οπότε εάν αγάπησες το Star Wars αυτών των Χριστουγέννων προετοιμάσου να ερωτευθείς κάθε επόμενη ημερομηνία.

Τα Star Wars που έρχονται

Επεισόδιο 8: Rogue One: A Star Wars Story, 16 Δεκεμβρίου 2016
Το σενάριο αφηγείται τις περιπέτειες μιας ομάδας επαναστατών που πρέπει να αποτρέψουν την απόλυτη κυριαρχία του Αυτοκράτορα του Σκότους, κλέβοντας τα σχέδια του Death Star. Η ιστορία εκτυλίσσεται αμέσως μετά την ίδρυση της Αυτοκρατορίας. Πρωταγωνιστούν: Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed

Επεισόδιο 9: Star Wars Episode VIII, 26 Μαΐου 2017
Αν και δεν ξέρουμε τίποτα για την πλοκή είναι σίγουρο ότι το γράφει και το σκηνοθετεί ο Rian Johnson.
Πρωταγωνιστούν: Mark Hamill, Daisy Ridley, Oscar Isaac (ίσως).

Επεισόδιο 10: Η Ανθολογία του Star Wars: Han Solo, 25 Μαΐου 2018
Η ταινία αφηγείται την ιστορία και την πορεία του νεαρού Han Solo προτού τον “στρατολογήσουν” oι Luke Skywalker και Obi-Wan Kenobi.

Επεισόδιο 11: Star Wars Episode IX, 2019
Αν και δεν δόθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία, το πολυαναμενόμενο αυτό κεφάλαιο στην διαγαλαξιακή ιστορία σκηνοθετεί ο Colin Trevorrow ενώ το σενάριο υπογράφει ο Rian Johnson (βλ. επεισόδιο 9).

Επεισόδιο 11: Η Ανθολογία του Star Wars: Boba Fett, 2020
Δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία για αυτό το κεφάλαιο αλλά αν όλα πάνε καλά, οι φαν του Star Wars θα απολαύσουν πέντε ταινίες σε τέσσερα χρόνια εν αντιθέσει με τις επτά που κυκλοφόρησαν σε 38 χρόνια.

Υπερβολή ή δικαίωση; Φιλαργυρία ή έμπνευση; Εσύ αποφασίζεις.

cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα