Ηλεία

Αναπληρωτής δημάρχου Ήλιδας ο Α. Παπαδάκος

Ακούστε το άρθρο

Ο ομογενής επιχειρηματίας και δωρητής Ανδρέας Παπαδάκος και ο κτηνίατρος Θανάσης Γεωργόπουλος, θα είναι οι άμισθοι αντιδήμαρχοι Ήλιδας, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στους πέντε άλλους αντιδημάρχους, σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση του δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη.

Ο κ. Παπαδάκος θα ασκεί και τα καθήκοντα του δημάρχου, όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται σύμφωνα με την απόφαση. Οι αρμοδιότητες του είναι η εποπτεία και ο συντονισμός επί των θεμάτων Απόδημου Ελληνισμού, θέματα Εθελοντισμού & Τρίτης Ηλικίας, Ομογένειας – Λαϊκής Παράδοσης – Λαογραφίας καθώς και ο συντονισμός του έργου της Δημοτικής Αρχής και των Αντιδημάρχων.

Όσον αφορά στις αρμοδιότητες του κ. Γεωργόπουλου, θα έχει την εποπτεία και το συντονισμό επί των θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουριστικής Ανάπτυξης και Ενίσχυσης της Απασχόλησης.

Οι άλλοι αντιδήμαρχοι θα έχουν ως εξής: αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Θανάσης Φουντάς, Πηνείας και δημοτικών κοινοτήτων Βασίλης Παπαδόπουλος, διοικητικών υπηρεσιών Μάκης Μπούρας, οικονομικών υπηρεσιών Βασίλης Ζαχαρόπουλος και καθαριότητας και πρασίνου Βαγγέλης Χριστοφόρου.

Όλη η επικαιρότητα