Media Ψυχαγωγία

Άναψαν τα αίματα στο Survivor – Οι προσβλητικές αναφορές στα οπίσθια της Νάργες

Ακούστε το άρθρο

Άναψαν τα αίματα για τα καλά στο Survivor. Η ομάδα των “Διάσημων” μέχρι τώρα φαίνεται άκρως δυναμική και έχει “τσακίσει” τους “Μαχητές”, από τους οποίους δεν λείπει ο εκνευρισμός.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Μάριος Ιωαννίδης Πρίαμος χαρακτήρισε γελοίο το γεγονός ότι οι “Διάσημοι” όλο κερδίζουν, καθώς οι ίδιοι ήταν πιο μπροστά αθλητικά, ενώ μάλιστα έκανε αναφορά και στα οπίσθια της Λάουρα Νάργες.

Απευθυνόμενος στην συμπαίκτριά του, Ειρήνη Κολιδά, είπε: “Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κ@λο τον τόσο να κερδίζει εσένα!”.

“Θεωρώ αδιανόητο για μένα να με κερδίζει η Λάουρα Νάργες και η Σόφη Πασχάλη. Δεν τις θίγω σαν προσωπικότητες απλά επειδή η Λάουρα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό και η Σόφη είναι πολύ μεγαλύτερή μου, θεωρώ ότι έπρεπε να τις κερδίζω και τις δύο”, είπε με τη σειρά της η Ειρήνη Κολιδά.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Μουρούτσος, σύντροφος της Λάουρα Νάργες, παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο και τα αρνητικά σχόλια των “Μαχητών” για εκείνη, έγραψε στο facebook του:

“Σταματά να τους κερδίζεις.. νευριάζουν..και τους χαλάς την ηρεμία..στο τέλος θα σου κάνουν και μήνυση..”

Εν τω μεταξύ, άλλη μια δύσκολη στιγμή κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι “Μαχητές” όταν παίκτης της ομάδας τους κατέρρευσε.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, εξαντλημένος από την κούραση και την πείνα δεν άντεξε και λιποθύμησε μπροστά στους συμπαίκτες τους. Εκείνοι προσπάθησαν να το αντιμετωπίσουν με ηρεμία αλλά η ταραχή τους ήταν εμφανής.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα