Ελλάδα Μουσική

Αναρχικοί ακύρωσαν εμφάνιση του NiVo: «Συναυλία τέλος»

Ακούστε το άρθρο

Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, αναρχικοί πλησίασαν την σκηνή και λέγοντας «συναυλία τέλος», οδήγησαν τον NiVo στο να την ακυρώσει, προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη ένταση.

Άδοξο τέλος είχε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συναυλία του NiVo στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής…

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την υποδοχή των πρωτοετών στον Κεντρικό Διάδρομο του ΠΑΔΑ και όπως αναφέρει το foititikanea.gr ο γνωστός καλλιτέχνης δεν θα είχε κάποια αμοιβή, καθώς ήταν μία προσφορά του στις πρυτανικές αρχές.

Ένα περίπου δεκάλεπτο πριν την εμφάνιση του Νίκου Βουρλιώτη που ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00 και ενώ οι συνεργάτες του, ολοκλήρωναν τις προετοιμασίες τους στην σκηνή εμφανίστηκε μία ομάδα 20-25 ατόμων.


Ήταν άτομα του αναρχικού χώρου, τα οποία προσέγγισαν τον χώρο και απευθυνόμενοι προς το άτομα που ήταν στην σκηνή τους είπαν: «Συναυλία τέλος».

Προκειμένου να αποφευχθεί ένταση, ο NiVo και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Σε ποστάρισμά που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook έγραψε: «Δεν έχω ανθρώπους που με φυγαδεύουν, ούτε και έχω μάθει να υποχωρώ στην ζωή μου. Επιλέξαμε με τους συνεργάτες μου να αποχωρήσουμε για να μην κινδυνεύσουν φοιτητές, σεβόμενοι τον χώρο του Πανεπιστημίου.

Ζητώ συγγνώμη από τους φοιτητές και επιφυλάσσομαι για το μέλλον».

via

Όλη η επικαιρότητα