Πολιτισμός

Αναρρώνει ακόμα στο νοσοκομείο η κωμικός Κατερίνα Βρανά

Ακούστε το άρθρο

Μια ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της Κατερίνας Βρανά στο facebook ανέβασε η οικογένειά της, προκειμένου να ενημερώσει τους φίλους της δημοφιλούς κωμικού για την κατάσταση της υγείας της.

Η Κατερίνα Βρανά χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική σε νοσοκομείο της Μαλαισίας, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού, μετά από οξεία σκωληκοειδίτιδα, στο τέλος Απριλίου. 

Μέχρι σήμερα παραμένει στο νοσοκομείο, όμως «πλέον είναι εκτός κινδύνου κι έχει αρχίσει να αναρρώνει αργά και σταθερά», όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

«Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επανέλθει πλήρως», αναφέρεται ακόμη, ενώ η οικογένεια δεν παραλείπει να ευχαριστήσει «για την κατανόηση» το κοινό και ζητά να συνεχιστούν τα μηνύματα συμπαράστασης, καθώς της «φτιάχνουν το κέφι».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
-Νέα για την κατάσταση της Κατερίνας-
Η Κατερίνα αρρώστησε πολύ βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τα τέλη Απριλίου.
Πλέον είναι εκτός κινδύνου κι έχει αρχίσει να αναρρώνει αργά και σταθερά. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επανέλθει πλήρως.
Η Κατερίνα είναι ιδιαιτέρως ευγνώμων για τις ευχές και τα μηνήματά σας. Συνεχίστε να στέλνετε άνετα, τις φτιάχνουν το κέφι.
Ελπίζουμε όλοι σε μια γρήγορη ανάρρωση και να ανέβει γρήγορα πάλι πάνω στη σκηνή. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας και τη μη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.
Η οικογένεια της Κατερίνας.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα